behandelingen


knippen

Een kort kapsel of (half-) lang, klassiek of juist eigentijds, steil of krullend, het maakt niet uit. Bij TAGLIO Haarspecialiste, kapper in Dongen, kan je voor elk kapsel terecht. Ik let onder andere op je gezichtsvorm om zo de juiste uitstraling te creëren. Regelmatig volg ik trainingen om de nieuwste kniptechnieken te kunnen toepassen.drogen/föhnen

Als finishing touch van een behandeling wordt je haar naar keuze gedroogd of geföhnd. Biologische stylingproducten passend bij je haar en je kapsel maken het helemaal af. De stylingsspray bevat uiteraard geen drijfgas. Door borstels te gebruiken die gemaakt zijn van bamboe, worden het milieu en het klimaat beschermd. kleuren

Bij TAGLIO Haarspecialiste kan je kiezen uit mooie levendige kleuren die je kapsel versterken en je zo een zelfverzekerde uitstraling geven. Eventueel kan met behulp van kleurensjaals de juiste kleur gekozen worden die het beste past bij je huidskleur en ogen. Zijn dit de koele tinten of juist de warme? De uitkomst hiervan kan je ook doorvoeren in je kleding en make-up, zodat het totale plaatje één geheel vormt.

De vrijwel biologische kleuringen zijn ammonia-vrij en vrij van onnodige chemicaliën zoals parabenen, sulfaten en SLS en zijn dus vriendelijk voor de hoofdhuid.

Voor het kleuren wordt elke keer weer gekeken wat op dat moment de conditie van het haar is. Want voordat het haar gekleurd wordt, wordt het haar eerst in balans gebracht. Dit vergroot de houdbaarheid van de kleur. Gebruik je thuis de verzorgingsproducten van Organic Colour Systems, dan blijven de levensduur van de kleur, de glans en souplesse optimaal.

 

Naast een permanente kleuring kan je uiteraard ook kiezen voor een spoeling. Dit zijn dezelfde kleuren als voor een permanente kleuring. Daarnaast biedt TAGLIO PPD-vrije haarkleuringen aan in 4 natuurtinten en 8 fashionkleuren, zoals blue en pink. Deze kleuringen zijn ideaal wanneer je een PPD-allergie hebt of hiervoor gevoelig bent.hoofdhuidbehandelingen

Een geïrriteerde hoofdhuid, roos, haaruitval, jeuk, het zijn problemen die knap lastig kunnen zijn en die je liever niet hebt. Het kan zelfs invloed hebben op je kapsel. Daardoor kan er een schaamtegevoel ontstaan. Je durft misschien minder onder de mensen te zijn en al helemaal niet naar de kapper. Hier zijn twee dingen aan de hand: je hebt een hoofdhuidprobleem èn je verwaarloost je haar. Met behulp van een microscoop kan ik kijken wat er aan de hand is en een advies uitbrengen. Je kan voor onder andere de volgende hoofdhuidproblemen bij TAGLIO terecht:

  • geïrriteerde hoofdhuid
  • het verlichten van jeuk (bij bijvoorbeeld psoriasis)
  • roos
  • eczeem

Ik ben geen dokter of dermatoloog, maar ik heb wel kennis in huis om verschillende problemen te onderscheiden en vast te stellen. Zo kan er een behandelplan opgesteld worden om het probleem aan te pakken. Daarnaast kan ik je haar goed verzorgen, zodat het probleem nauwelijks of niet zichtbaar meer is. Als het kapsel weer naar zin is, voel je je ook een stuk beter en dat straal je uit!

Neem gerust contact op en ik help je om de strijd hiertegen aan te gaan.


 

TAGLIO Haarspecialiste

Jouw kapster: Astrid Gommers

Fazantenweg 30

5106 RC Dongen

 

Tel:   0162-313 113

Mail:  astrid@tagliohaarspecialiste.nl