kleuren

Bij TAGLIO Haarspecialiste kan je kiezen uit mooie levendige kleuren die je kapsel versterken en je zo een zelfverzekerde uitstraling geven. Er wordt een kleur gekozen die het beste past bij je huidskleur en ogen. Zijn dit de koele tinten of juist de warme? De uitkomst hiervan kan je ook doorvoeren in je kleding en make-up, zodat het totale plaatje één geheel vormt.

De vrijwel biologische kleuringen zijn ammonia-vrij en vrij van onnodige chemische stoffen zoals parabenen. sulfaten, resorcinol (is kankerverwekkend!) en SLS en zijn dus vriendelijk voor de hoofdhuid.

Voor het kleuren wordt elke keer weer gekeken wat op dat moment de conditie van het haar is., want voordat het haar gekleurd wordt, wordt het eerst in balans gebracht. Dit vergroot de houdbaarheid van de kleur. En gebruik je thuis de verzorgingsproducten van Organic Colour Systems, dan blijven de levensduur van de kleur, de glans en souplesse optimaal.

Naast een permanente kleuring kan je uiteraard ook kiezen voor een spoeling. Dit zijn dezelfde kleuren als voor een permanente kleuring.


Heb je een PPD-allergie? Ook dan kan er kleur in je haar worden aangebracht, bijvoorbeeld door middel van een folietechniek. Daarnaast biedt TAGLIO Haarspecialiste PPD- en oxidatieve vrije haarkleuringen aan in 4 natuurtinten en 8 fashionkleuren, zoals blue en pink. Hier kunnen ook mooie zachte pastelkleuren mee gecreëerd worden.

 

Voor folietechnieken en balayages wordt gebruik gemaakt van foam folies. Deze zijn herbruikbaar en dus veel minder milieubelastend dan aluminiumfolie.  

TAGLIO Haarspecialiste

Jouw kapster: Astrid Gommers

Fazantenweg 30

5106 RC Dongen

 

Tel:   0162-313 113

Mail:  astrid@tagliohaarspecialiste.nl